Vi söker elmontör!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med i branschen förekommande arbetsuppgifter med betoning på byggnation av luftledningar och kabelanläggningar, drift- och underhållsarbeten samt förekommande servicetjänster av elanläggningar inom spänningsområde 0.4 – 10 Kv.
Beredskapstjänstgöring kommer att ingå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elkraftteknisk yrkesutbildning och praktisk erfarenhet från branschen. Rollen kräver även att du har körkort, gärna för tyngre fordon/lastbil. Du bör även ha viss datorvana (Officepaketet).

Som person ser vi att du är pålitlig, trygg i dig själv och trivs med att ta ansvar. Du är kreativ, flexibel, kund- och resultatinriktad samt har lätt för att samarbeta. Hög serviceanda är en viktig egenskap ihop med att du är en person som ser möjligheter istället för problem.

För mer information är du välkommen att kontakta Elnätsansvarig Jan Kronmarker 0702-25 73 03 eller VD Mattias Andersson 0705-61 60 35.

Facklig representant
Lars Persson, SEKO 0705 – 16 03 53

Välkommen in med din ansökan innehållande CVoch personligt brev, som skickas till

Vara Energi Box 51 534 21 Vara eller till mattias.andersson@varaenergi.se

Sista ansökningsdag är 20 november 2011.

Vi ser fram emot din ansökan!

3 november 2011
← Se fler inlägg