Elhandelsbolag aviserar besök

Ett elhandelsbolag har i dagarna meddelat kunder på vårt nät via brev att de kommer att göra hembesök för att diskutera elavtal och kringtjänster.

Du som nätkund har såklart rätt att välja vilken elhandlare du vill, men vi vill också påminna om att vara försiktig med att släppa in okända personer i bostaden. Vid tidigare besök har säljare dels presenterat sig som utskickade av Vara Energi, som att de haft ett samarbete med oss eller BestEl Elhandel, vår anvisade elhandlare på nätet, eller sagt att de ska kontrollera alternativt byta elmätare. Säljaren kan också påstå att de ser att du har ett ovanligt dyrt elavtal, men den informationen har ingen annan än du och din innevarande elhandlare tillgång till.

Vara Energis montörer kan alltid uppvisa giltig ID-handling och har alltid loggade kläder och bilar när vi besöker kunder.

Känner du dig osäker så kan du ringa vår växel på 0512-79 70 80.

9 januari 2024
← Se fler inlägg